Mapa strony


 

Przykładowy jadłospis

Menu weselne - Zestaw "B"

Menu weselne - Zestaw "B"
DANIA GORĄCE
  • Kołduny w rosole.
  • Rolada wieprzowa z serem i warzywami ,ziemniaki opiekane , bukiet surówek.
  • Indyk w sosie słodko-kwaśnym.
  • Zraziki z bazylią ,kluski śląskie, kapusta duszona z koperkiem.
  • Barszcz czerwony z krokietami z pieczarkami.

ZAKĄSKI ZIMNE
  • Półmisek wędlin i pieczeni.
  • Deski z serami żółtymi i pleśniowymi.
  • Jaja faszerowane kremem z pieczarek \\jaja w sosie majonezowym
  • Schab po warszawsku zalewany galaretą.
  • Tymbaliki drobiowe.
  • Łosoś w galarecie winnej.
  • Dorsz smażony w sosie cebulowym z rodzynkami.
  • Półmisek śledzi w trzech smakach( w oleju ,po kaszubsku ,w sosie ogrodowym)
  • Sałatka z pieczonego kurczaka z brokułami i pomidorami.
  • Sałatka krabowa z ogórkiem i koperkiem.
  • Sałatka żydowska z serem i ananasem.
  • Półmiski Świerzych warzyw sezonowych.
  • Półmiski marynat i pikli.
  • Pieczywo (białe ,ciemne ,bułka ,okrągły na przywitanie )

NAPOJE I DESERY
  • Ciasto - do uzgodnienia.
  • Tort weselny z bitej śmietany.
  • Patery z owocami.
  • Napoje zimne – soki, woda mineralna, napoje gazowane)
  • Napoje gorące (kawa, herbata)

©2008-2018 Centrum Gastronomiczne "Pyza", e-mail: pyza@pyza.pl
ul. Powązkowska 59 bud. 65, 01-728 Warszawa, Krzysztof: 0-601-20-29-57


Projektowanie stron internetowych: webmastersi.com.pl