Mapa strony


 

Przykładowy jadłospis

Menu okolicznościowe

Menu okolicznościowe
DANIA GORĄCE
  • Zupa szparagowa z pomidorami.
  • Filet z kurczaka faszerowany szynką i serem podawany z ziołowymi kopytkami i surówką z marchwi z chrzanem.
  • Barszcz czerwony z krokietami w cieście naleśnikowym.

ZAKĄSKI ZIMNE
  • Wybór swojskich wędlin i pieczeni.
  • Jajko faszerowane kremem z sardeli.
  • Befsztyk tatarskim podawanym z ogórkiem i cebulą
  • Tymbaliki drobiowe.
  • Roladki z rostbefu z musem chrzanowo-kaparowym.
  • Różyczki z wędzonego łososia z cytryną.
  • Półmiski faszerowanych warzyw sezonowych.
  • Sałatka serowa z winogronami.
  • Koktajl krabowy z musem pomarańczowym.

DODATKI
  • Pieczywo
  • Masło

DESERY i NAPOJE
  • Napoje zimne
  • Napoje gorące
  • Ciasto-wybór
  • Tort okolicznościowy
  • Patery z owocami

©2008-2018 Centrum Gastronomiczne "Pyza", e-mail: pyza@pyza.pl
ul. Powązkowska 59 bud. 65, 01-728 Warszawa, Krzysztof: 0-601-20-29-57


Projektowanie stron internetowych: webmastersi.com.pl