Mapa strony


 

Przykładowy jadłospis

Menu weselne - Zestaw "A"

Menu weselne - Zestaw "A"
DANIA GORĄCE
  • Flaki lub rosół do wyboru.
  • Schab faszerowany żółtym serem i pieczarkami,ziemniaki pieczone,bukiet surówek.
  • Boeuf Strogonow.
  • Paluszki z kurczaka marynowane smażone w płatkach kukurydzianych, kopytka ziołowe, bukiet warzyw gotowanych na parze w sosie brokułowym.
  • Barszcz czerwony z pasztecikami z mięsem.

PRZYSTAWKI ZIMNE
  • Półmisek wędlin i pieczeni.
  • Deski serów z orzechami i winogronami.
  • Jaja faszerowane pastą z tuńczyka.
  • Schab po warszawsku zalewany galaretą.
  • Indyk w maladze.
  • Roladki z pstrąga.
  • Półmisek śledzi w trzech smakach.
  • Półmiski warzyw marynowanych i pikli.
  • Półmisek Świerzych warzyw sezonowych.
  • Sałatka z wędzonego łososia z groszkiem.
  • Sałatka z kurczaka brzoskwiń i sera .
  • Sałatka z pieczarek i ogórków.
  • Pieczywo
  • Masło

NAPOJE I DESERY
  • Patery z owocami.
  • Patery z ciastami.
  • Tort weselny.
  • Napoje zimne.
  • Napoje gorące.

©2008-2018 Centrum Gastronomiczne "Pyza", e-mail: pyza@pyza.pl
ul. Powązkowska 59 bud. 65, 01-728 Warszawa, Krzysztof: 0-601-20-29-57


Projektowanie stron internetowych: webmastersi.com.pl