Mapa strony


 

Zapytanie ofertowe

Dania specjalne

0
  •  Deska drobiu pieczonego podawanego w całości
  •  Deska łososi pieczonych garnirowanych pstrągami i owocami morza
  •  Deska mięs pieczonych podawanych w całości
  •  Deska ryb a’la wiosenny staw
  •  Prosiak pieczony
  •  Stół z wyrobami wiejskimi

 
Zupy

0
  •  Barszcz czerwony z uszkami
  •  Barszcz czerwony z makaronem i suszonymi owocami
  •  Żurek z jajkiem i kiełbasą
  •  Żurek z borowikiem i ziemniakami
  •  Zupa cebulowa z grzankami
  •  Cebulowa w chlebie
  •  Flaki wołowe
  •  Flaki drobiowe
  •  Flaki z boczniaków
  •  Kołduny w rosole
  •  Rosół tradycyjny z makaronem
  •  Rosół arabski zaciągany jajkiem
  •  Barszcz biały z jajkiem
  •  Zupa gulaszowa węgierska
  •  Zupa krem z pieczarek
  •  Grzybowa z łazankami
  •  Krem z brokułów z łososiem i płatkami migdałowymi
  •  Szpararagowa z pomidorami
  •  Cytrynowa z ryżem
  •  Królewska z migdałami
  •  Krem z borowików z żubrówką
  •  Krem z pomidorów z bazylią i grzankami serowymi

 
Dania główne z drobiu

0
  •  Kotlet szwajcarski z żółtym serem i owocami
  •  Kotlet devollajlle
  •  Faworki z piersi indyka
  •  Udziec z kurczaka nadziewany farszem mięsno-ziołowym
  •  Udka z kurczaka z rusztu
  •  Szaszłyki drobiowe
  •  Sznycle w sosie miodowym
  •  Paluszki z kurczaka marynowane panierowane w płatkach kukurydzianych
  •  Smażona pierś z kurczaka w cieście naleśnikowym
  •  Pierś z kurczaka faszerowana słodkim nadzieniem
  •  Podudzia z kurczaka marynowane w sosie drobiowym z kurkami
  •  Indyk pieczony podawany z owocami
  •  Roladki z indyka faszerowane szpinakiem w sosie sherry z dodatkiem papryki
  •  Pierś z kurczaka w sosie cytrynowo-tymiankowym
  •  Udko z kurczaka nadziewane rodzynkami

 
Dania główne z wieprzowiny

0
  •  Kotlet schabowy faszerowany żółtym serem i pieczarkami
  •  Kotlet wieprzowy po monachijsku faszerowany kapustą
  •  Schab w sosie cumberland z goździkami
  •  Roladki schabowe z chrzanem
  •  Schab z suszonymi śliwkami w sosie pieczeniowym
  •  Szaszłyki wieprzowe
  •  Stek z pieczarkami duszonymi w białym winie
  •  Szynka pieczona z orzechami
  •  Polędwiczka w sosie sherry
  •  Warkocz z polędwicy w sosie z zielonym pieprzem i brokułami
  •  Polędwiczka faszerowana grzybami i wędzonym serem
  •  Polędwiczka faszerowana mięsem drobiowym i szpinakiem
  •  Polędwiczka z serem feta i suszonymi pomidorami
  •  Słodko-pikantna karkówka
  •  Mostek z nadzieniem ziołowo-serowym
  •  Schab z morelami w białym winie

 
Dania główne z wołowiny

0
  •  Zrazy zawijane z boczkiem i ogórkiem
  •  Pieczeń wołowa a’la jardinare
  •  Pieczeń na dziko z makaronem i ćwikłą
  •  Szaszłyki z polędwicy w delikatnym sosie śliwkowym
  •  Pieczeń z oliwkami
  •  Zrazy litewskie z suszonymi grzybami
  •  Rumsztyk ognisty z szalotkami w czerwonym winie
  •  Polędwica faszerowana peklowanym mięsem i parmezanem

 
Dania główne z cielęciny

0
  •  Cielęcina faszerowana szpinakiem
  •  Sznycel wiedeński z jajkiem
  •  Cielęcina duszona w sosie grzybowym
  •  Mostek faszerowany warzywami
  •  Cielęcina z farszem z łososia
  •  Medaliony w sosie z boczniakami
  •  Zraziki cielęce z bazylią
  •  Sznycel cielęcy z szynką prosciutto i serem
  •  Cielęcina z kozim serem

 
Dania główne z ryb

0
  •  Łosoś z grila w sosie szafranowym
  •  Pstrąg w sosie migdałowo-śmietanowym
  •  Sandacz w sosie z szyjek rakowych
  •  Sandacz w sosie kurkowym z ziołami
  •  Pstrąg ze szpinakiem i orzeszkami pini w sosie cebulowo-winnym
  •  Dorsz w sosie prowansalskim

 
Dodatki do dań głównych

0
  •  Surówki –wybór
  •  Warzywa z wody z bułką lub sosami
  •  Jarzyny gotowane -wybór
  •  Ryż z dodatkami według uznania
  •  Kopytka z ziołami
  •  Kluski śląskie
  •  Frytki
  •  Ziemniaki pieczone
  •  Ziemniaki smażone
  •  Ziemniaki gotowane
  •  Krokiety ziemniaczane
  •  Krążki cebulowe

 
Zakąski gorące

0
  •  Barszcz czerwony
  •  Boeuf Strogonow
  •  Rogut wołowe z suszonymi śliwkami
  •  Indyk w sosie słodko-kwaśnym
  •  Cielęcina w jarzynach
  •  Indyk z warzywami
  •  Leczo pieczarkowe
  •  Wieprzowina orientalna z pędami bambusa

 
Zakąski zimne

0
  •  Półmisek wędlin i pieczeni
  •  Wybór serów żółtych i pleśniowych z orzechami i winogronami

 
Przystawki z jaj

0
  •  Faszerowane
  •  W sosie
  •  Garnirowane

 
Przystawki z mięs

0
  •  Befsztyk tatarski
  •  Schab ze śliwką
  •  Pieczenie na paterze z jarzynami konserwowymi
  •  Mięsa w galarecie
  •  Medaliony z polędwicy wieprzowej z mandarynką
  •  Rolada cielęca z porem
  •  Rożek z szynki faszerowany pieczarkami
  •  Terriny mięsne z orzechami i suszonymi owocami

 
Przystawki z ryb

0
  •  Ryby w galarecie
  •  Plastry łososia z cytryną
  •  Półmiski ryb wędzonych
  •  Ryba w sosie greckim
  •  Ryba w sosie cebulowym z rodzynkami
  •  Różyczki z wędzonego halibuta z cytryną
  •  Pstrągi pieczone w całości podawane na postumentach

 
Przystawki ze śledzi

0
  •  Śledz po japońsku
  •  Śledz w jabłku z chrzanem
  •  Korki śledziowe
  •  Śledz w oleju
  •  Marynowane
  •  W sosach

 
Przystawki z warzyw

0
  •  Terriny warzywne
  •  Ogórki faszerowane twarożkiem
  •  Pieczarki nadziewane pastą jajeczną lub pasztetem
  •  Łódki z ogórków nadziewane sałatką jarzynową
  •  Ogórki nadziewane szynką i jajami
  •  Ogórki nadziewane tuńczykiem
  •  Papryka faszerowana warzywami
  •  Papryka faszerowana szynką
  •  Papryka faszerowana selerem naciowym i fetą
  •  Pomidory faszerowane serem i szynką
  •  Pomidory ze szparagami
  •  Pomidory z bazylią i mozarellą
  •  Tuńczyk w pomidorach
  •  Melonowe miseczki z papryką
  •  Awokado z kawiorem i krewetkami
  •  Awokado nadziewane tuńczykiem
  •  Półmiski Świerzych warzyw i dipów
  •  Półmiski marynat i pikli

 
Sałatki

0
  •  Portugalska z pieczarek
  •  Duńska z sera i kalafiora
  •  Z wędzonego łososia z groszkiem i jabłkiem
  •  Z jaj i kukurydzy
  •  Z tuńczyka z fasolą
  •  Z szynki ,kurczaka i awokado
  •  Z kurczaka i pieczarek
  •  Warstwowa śledziowa z sosem musztardowo-miodowym
  •  Żydowska z serem i czosnkiem
  •  Z wędzonego kurczaka z kukurydzą i ananasem
  •  Jarzynowa tradycyjna
  •  Włoska z makaronem
  •  Serowa z winogronami
  •  Ziemniaczana z wołowiną
  •  Ziemniaczana z makrelą
  •  Skandynawska z ananasem , szparagami i kurczakiem
  •  Z papryki i salami
  •  Ze szparagów , pieczonego kurczaka z sosem barmeńskim
  •  Z jaj i pieczarek
  •  Ryżowa z kurczakiem i tuńczykiem
  •  Wegetariańska z ziemniakami
  •  Z kurczaka z sosem mango
  •  Duńska z makaronem i gotowaną szynką
  •  Z kurczaka z brokułami i pomidorami
  •  Z krewetek i pomarańczy
  •  Z boczniaków z sosem serowym
  •  Z rostbefu z czerwoną fasolą
  •  Z kalmarów z kolorowym makaronem
  •  Krabowa ze świeżym ogórkiem i makaronem sojowym
  •  Włoska z cykorią i krewetkami
  •  Z grylowanym kurczakiem i gruszkami
  •  Z kurczaka z sosem malinowo-drobiowym

 
Koktajle

0
  •  Z awokado i owoców morza
  •  Z karczochami i piersią z kurczaka
  •  Krabowy z sosem krewetkowym
  •  Z matiasów
  •  Z wątróbkami drobiowymi

 
Dodatki

0
  •  Pieczywo – wybór
  •  Masło
  •  Sosy do mięs- wybór

 
Napoje

0
  •  Zimne –wybór
  •  Gorące

 
Desery

0
  •  Patery z owocami
  •  Puchary lodowe
  •  Ciasta
  •  Ciastka0
  •  Torty – okolicznościowe0

 

Dane kontaktowe
Firma*
Imię i nazwisko osoby kontaktowej
Telefon kontaktowy
Fax*
Adres e-mail
Założenia przedsięwzięcia
Rodzaj wydarzenia/obsługi
Termin*
Planowana ilość gości
Przewidywana godzina*
Sala
* pola nieobowiązkowe

©2008-2018 Centrum Gastronomiczne "Pyza", e-mail: pyza@pyza.pl
ul. Powązkowska 59 bud. 65, 01-728 Warszawa, Krzysztof: 0-601-20-29-57


Projektowanie stron internetowych: webmastersi.com.pl