Mapa strony
Jesteś tutaj: Strona główna »Menu restauracji»


 

Menu restauracji

Przystawki z mięs

Przystawki z mięs
  • Befsztyk tatarski
  • Schab ze śliwką
  • Pieczenie na paterze z jarzynami konserwowymi
  • Mięsa w galarecie
    -tymbaliki drobiowe
    -nóżki w galarecie
    -ozorki peklowane
    -schab po warszawsku
    -ruloniki wieprzowe z kremem chrzanowym
    -indyk w maladze
    -tymbaliki z cielęciny i warzyw
    -rulony wołowe z kremem awokado
    -szynka ze szparagami
    -galaretka z brokułami i piersią indyka
    -galantyna z kurczaka
    -szynka z musem ćwikłowym
    -rolada z kurczaka z ananasem w porzeczkowej galarecie
    - roladki z rostbefu z musem chrzanowo-kaparowym
  • Medaliony z polędwicy wieprzowej z mandarynką
  • Rolada cielęca z porem
  • Rożek z szynki faszerowany pieczarkami
  • Terriny mięsne z orzechami i suszonymi owocami
©2008-2018 Centrum Gastronomiczne "Pyza", e-mail: pyza@pyza.pl
ul. Powązkowska 59 bud. 65, 01-728 Warszawa, Krzysztof: 0-601-20-29-57


Projektowanie stron internetowych: webmastersi.com.pl